ساخت هاست رایگان :

ساخت هاست رایگان
پس ادامه مطالب را با ما همراه باش
اول بریم ببینیم هاست چی هست ؟
هاست یا میزبانی وب به مفهوم فراهم ساختن فضایی است که کاربر میتواند فایلهای وبگاه خود را در آن قرار دهد.
وبگاهها از مجموعهای از فایل های مختلف مانند تصاویر، متون و فایلهای برنامهنویسی شده به زبانهای مختلف و سایر اسناد مربوطه تشکیل میشود که به منظوری خاص به شکلی با هم مرتبط شدهاند. هر شخصی که نرمافزار های لازم و دسترسی به این فایلها را داشته باشد امکان بازدید از این سایت را دارد. حال برای اینکه همه مردم امکان دسترسی به فایلها را داشته باشند نیاز است تا فایل ها در کامپیوتری قرار گیرند که همواره به اینترنت پرسرعت متصل است به این کامپیوترها سرویس دهنده یا سرور میگویند.
خدمات میزبانی وب به موارد زیر تقسیمبندی میشوند:
میزبانی اشتراکی :
در میزبانی وب معمولاً شرکتهای ارائه دهنده این خدمات یک سرور تهیه میکنند و توسط کنترلپنلها امکانات و فضای آن را بین مشتریان خود تقسیمبندی میکنند، که به این خدمات میزبانی اشتراکی گفته می شوند.
ویندوز :
منظور از خدمات ویندوز و در اصطلاح هُست ویندوز مربوط به سرور آن است که معمولاً ویندوز سرور میباشد. تفاوت اصلی بین هُست ویندوز و سایر خدمات میزبانی وب، پشتیبانی کردن این سرورها از زبانهای ASP و ASP.NET و همچنین بانک اطلاعاتی MSSQL میباشد. البته هُسته های ویندوز به علت نیاز به خرید لیسانس ویندوز سرور از ماکروسافت هزینه بالاتری نسبت به هُست لینوکس دارند. معمولاً برای سرورهای ویندوز از کنترلپنلهای پلسک، هلم، وب سایت پنل و هُستینگ کنترولر استفاده میشود.
لینوکس
منظور از خدمات هُست لینوکس و در اصطلاح هُست لینوکس مربوط به سرورهای لینوکس است. سرورهای لینوکس از محبوبت خاصی برخوردار هستند که مهمترین عامل آن کد باز بودن و رایگان بودن آن است. هُست لینوکس بیشتر برای استفاده از زبان PHP و همچنین بانک اطلاعتی MySql است. معمولاً برای هُستهای لینوکس از کنترلپنلهای سیپنل، دایرکت ادمین، پلسک و کلوکزو استفاده میشود.
فضای رایگان
البته وبگاههایی هستند که در قبال ارائه خدمات میزبانی وب از مشترک خود هزینهای دریافت نمیکنند؛ که به هُست رایگان شهرت دارند، که اکثراً با قرار دادن تبلیغات اجباری هزینههای رایانه سرور را تأمین میکنند که ما قرار است در این مورد بپردازیم و چندین از این سایت ها را خدمت شما عزیزان کدیتالی معرفی کنیم .
نماینده فروش :
نماینده فروش خدمات میزبانی وب: این اجازه را به مشتریان میدهد تا خود به عنوان فروشنده خدمات میزبانی اقدام نمایند و به کسب درآمد بپردازند. اغلب نمایندگان فروش فضایی را از یک ارائه دهنده هُستینگ خریداری مینمایند و بوسیله کنترلپنل هُست آن را بین مشتریان خود تقسیم میکنند.
سایت هایی وجود دارد که امکان این را می دهد که کاربر خود از سرویس رایگان هاست استفاده کند ولی در عوض رایگان بودن هاست خود کارهایی با هاست شما می کنند برای مثال : شما اگر هاست یا دامنه ای را بخرید بدون هیچ پسوندی مثل youraddress.ir وصل میشوند ولی برخی این سایت هایی که هاست رایگان می دهند برای هاست و سایت شما یک پسوندی که مربوط به سایت خودش باشد میگذارد که یک جور هویت سایت شما را در اختیار خودش قرار میگیرد برای مثال youraddress.test.ir .
معایب و مزایا ساخت هاست رایگان :
اول معایب :
- محدود بودن امکانات :
امکانات و دسترسی در هاست رایگان پایین و محدود می باشد ، برای مثال فضا ، پهنای باند و پشتیبانی گیری در این گونه از هاست ها بسیار سطح پایینی قرار دارد یا اصلا ممکن است در این هاست های رایگان اصلا این قابلیت ها فعال نباشد.
- عدم پشتیبانی خوب :
در برخی هاستهای رایگان، پشتیبانی به هیچ وجه ارائه نمیشود یا اگر هم وجود داشته باشد، شاید تا هفتهها زیر پایتان علف سبز شود تا پاسخی دریافت کنید. چرا که تا وقتی فروشی وجود ندارد، مسئولیتی هم برای پشتیبانی و راهنمایی کاربران وجود نخواهد داشت.
حالا سراغ مزایا :
- مدیریت آسان و ساده برای کاربران مبتدی :
برای مثال بعضی از کاربران که قصد دارند دوره های طراحی وب را یاد بگیرند می توانند عوض هزینه کردن برای خرید هاست و دامنه می توانند از این امکانات استفاده کنند و آموزش خودشان را با این هاست های رایگان تکمیل کنند ، برای مثال کاربری میخواد ساخته ی خودشو که در Local Host سیستم خودش اجرا کرده به بقیه نشان بده ، میتواند با استفاده از هاست رایگان کد هایی را که نوشته داخل هاست ریخته و به عنوان یک سایت به دوستانش نشان دهد
و حالا بریم سراغ سایت هایی که هاست رایگان ارائه می دهند ، البته قابل توجه باشه که سرویس هایی که سایت های ایرانی می دهند نسبت پر سرعت تر از سرویس های خارجی می باشند ، زیرا سرویس های که داخل سایت های ایرانی ارائه می شود با ایپی و سرور ایرانی سازگاری دارد و سرعت بیشتری نسبت به سرویس خارجی می گیرید :
- ساخت هاست رایگان با سایت B6B.IR :
این هاستینگ که با دامنه B6B.IR فعالیت دارد توسط کاربرانی که از این سرویس استفاده کردند و راضی بودند معرفی شده و خواستند که کاربران دیگری هم از امکانات این سایت بهرمند شوند. این هاستینگ در حال حاضر فضای نامحدود در اختیارتان قرار خواهد داد که تبلیغاتی هم بابت ارائه این هاست درج نمیکند. در رابطه با سایر مشخصات آن اطلاعاتی در دسترس نیست، پیشنهاد میکنیم در سایت ثبت نام کرده و مشخصات را ببینید.
- ساخت هاست رایگان با سایت gigfa.com :
این سایت با دامنه gigfa.com در دسترس است. فضای ۵ گیگ و پهنای باند ۲۰۰ گیگ در اختیار شما قرار خواهد داد. در صورتی هم که از دامنه بیشتری بخواهید در هاست استفاده کنید امکان افزودن ۵۰ دامنه را خواهید داشت. ساخت پایگاه داده نیز تا ۵۰ عدد فراهم است .
ولی به نظر من همین سایت گیگفا بهترین سایت ارائه دهنده ی هاست رایگان است ، زیرا که بسیار مناسبی در اختیار کاربرانش قرار می دهد ، پهنای باند تقریبا خوبی دارد ،
- ساخت هاست رایگان با سایت cpanel.ir :
این سایت هم با دامنه cpanel.ir در دسترس است که هاست با فضا ۱۰۰ مگابایت و پهنای باند ۱ گیگ در اختیار قرار میدهد. اما با این وجود امکان دریافت دامنه .ir ملی رایگان را از آن دارید. امکان ساخت یک دیتابیس و دو سابدامین را نیز دارید.
- سایت xzn.ir :
این سایت نیز با دامنه xzn.ir در دسترس است فضای ۱۰ گیگ با پهنای باند ۱۰۰ گیگابایت را در اختیارتان قرار میدهد. امکان افزودن دامنه و دیتابیس نیز تا ۱۰ عدد فراهم است. علاوه بر این، از SSL نیز برخوردار خواهید بود.
و حالا بریم سراغ سایت های خارجی که سرویس هاست رایگان به کاربرانش ارائه می دهند :
ولی این هم بگویم که سرویس های خارجی امکانات بیشتری نسبت به سرویس های ایرانی دارند ولی ممکن است بخاطر شلوغی سرور و یا دور بودن سرور یا همان هاست از کشور باعث تاخیر لود شدن اطلاعات می شود ، خوب برویم سراغ معرفی :
- ساخت هاست رایگان با سایت freehosting.com :
این سایت freehosting.com یکی از ارائه دهنده ی هاست رایگان است که به مشخصات : ۱۰گیگ فضا ، پهنای باند ۲۵۰ مگابایت به همراه یک دیتابیس MySql که یکی از بهترین مزایاییه این سایت می باشد که در دسترس کاربرانش قرار داده است .
و حداکثر ۱ ایمیل متصل به سایت دارد ، که اطلاعاتی از سایت خود به ایمیل ارسال کنند ، و همچنین وجود Cpanel و قابلیت پشتیبانی از file manger FTP از دیگر مزایای آن باشد.
- سایت https://byet.host :
سایت https://byet.host یک سایت انگلیسی هست که برای ارائه تبلیغات خود مجبور به ارائه ی امکاناتی به کاربر خود است ، و یکی از ویژگی های خوب این سایت این است که فضای نامحدودی برای کاربران خود قرار داده است که کاربران از این سایت لذت کافی را داشته باشند .
پهنای باند ۱۰۰ گیگاباتی ، و مانند سایت قبلی یک دیتابیس در اختیار کاربر قرار می دهد ، و ویژگی دیگر این سایت قابلیت اتصال نامحدود دامین ها هست .
- ساخت هاست رایگان با سایت https://www.hostinger.com
این سایت با ارائه هاستی به حجم ۲ گیگابایتی و پهنای باند ۱۰۰گیگابایتی که ماهانه به کاربران ارائه می شود ، و این سایت هم مانند چند سایت قبلی دارای سی پنل و قابلیت اتصال دامین های نامحدود می باشد ، و یک ایمیل پشتیبانی جهت پشتیبانی شدن سایت شما ارائه می شود.
- سایت /www.5gbfree.com
سایتhttps://www.5gbfree.com همانطور که از اسم شرکت این هاست رایگان متوجه میشویم، فضایی ۵ گیگابایتی با پهنای باند ۲۰ گیگابایت، به مشترکان خود ارائه می دهد. از مزیت های دیگر آن ارائه ی ۳ عدد دیتا بیس مجزای my SQL و پشتیبانی از فایل منیجر FTP می باشد. حداکثر دامنه ی قابل اتصال به آن یک عدد می باشد.
اگر شما هم به صنعت گیم علاقه دارین حتما پیشنهاد میکنم مطالب
دانلود چیت کاملا رایگان فایوم ۱۰۰درصد تظمینی
نگاه کنید و لذت ببرید
و همچنین اگر دوست دارید در اینستاگرام پست های شما به اکسپلور برود پیشنهاد می کنم مطلب :
که در کدیتال وجود دارد رو مطالعه کنید و لذت ببرید.
نظر و پیشنهادت شما کاربران گرامی.
در مطلب امروز آموزش ساخت هاست رایگان را در خدمت شما ارائه دادیم که امید وارم دوست داشته باشید ، اگر مزایا و معایب هاست رایگان را متوجه نشدین میتوانید به بالای سایت مراجعه کنید و دوباره مطالعه کنید ، و اگر تجربه یا مشکل و هر چیزی که داشتین با ما در میان بگذارین کدیتال دوست همیشگی شما عزیزان است و هیچ وقت تنهاتان نمیگذارد.