دیتابیس پلیس راهور به صورت رایگان

دیتابیس پلیس راهور

دیتابیس پلیس راهور هک شده؟

در روز های گذشته هکری مدعی شده بود که بانک اطلاعاتی (database) پلیس راهور را هک کرده. در ادامه گفته بود که اطلاعات رانندگان را به قیمت ۱۰۰۰ دلار برای فروش قرار داده!

دیتابیس پلیس راهو

تکذیب توسط معاون اجرایی پلیس راهور ناجا

به گفته سرهنگ حسین رمضانی، لو رفتن دیتابیس سایت راهور صحت ندارد. وی افزود: پلیس راهور به عنوان شاکی پرونده را در این باره تشکیل داده. این موضوع را به مقامات قضایی و پلیس فتا اعلام کردیم، لذا کارشناسان فنی پلیس راهور و پلیس فتا به صورت مشترک در حال بررسی این موضوع هستند.

وی افزود: در حال حاضر تمام سامانه‌های پلیس راهور چه وب سایت راهور ۱۲۰ و چه سامانه‌های شماره گذاری در بخش صدور و اجرای حیات ما در حال خدمات رسانی به هم وطنان هستند. در این رابطه کوچکترین مشکلی به وجود نیامده است. دو اکانت مجازی تعداد محدودی از اطلاعات شهروندان را نمایش دادند. تقریبا تعداد ۱۵ مورد بوده که این موارد به صورت ناقص عنوان شده است. از طرفی پیش‌بینی ما این است که این موارد در حد یک ادعا باشد. در ادامه گفت پیگیری صاحبان دو اکانت در حال انجام است.

هنوز صحت و سقمی بر واقعی و یا غیر واقعی بودن اطلاعات گذاشته نشده است!

پخش دیتابیس پلیس راهور به صورت رایگان

ساعاتی پیش خبر پخش اطلاعات به صورت رایگان در برخی منابع گذاشته شد!

اطلاعات پخش شده حاوی ۲۴ فایل با حجم ۱.۵ گیگابایت بود که پابلیک کنندگان آن مدعی به پرداخت ۱۰۰۰ دلار به هکر بودند و در ازای پرداخت پول، بانک اطلاعات پلیس راهور را دریافت کردند.

به دلیل حجم بالای فایل صاحبان کانال ها فایل ها را دانلود نکردند. فقط به کانال هایشان انتقال دادند، همین دلیل باعث پخش دیتابیس آژانس سازمان سلامت برزیل به جای دیتابیس سامانه پلیس راهور شد!

توجه داشته باشید که فایل هایی که به صورت رایگان پخش شده، فقط ۲۴ فایل (۳۶ گیگابایت) از ۴۱ فایل (۶۱ گیگابایت) دیتابیس کامل پایگاه داده آژانس ملی سلامت برزیل هست و هیچ ربطی به پلیس راهور ندارد!

که میتوانید دامنه www.ans.gov.br را در دیتابیس مشاهده کنید!

نکته : پخش شدن اطلاعات رانندگان برای فیشر ها سود زیادی دارد. پس برای اطمینان بیشتر اگر با پیامک/تماس تلفنی از سوی افرادی مواجه شدید، که اطلاعات و جزییات وسیله نقلیه و… رو داشتند، خیلی مراقب باشید مورد سو استفاده قرار نگیرید. جلب اطمینان با استفاده از اطلاعات در اختیار، یکی از شایع ترین روش های کلاهبرداریه!

مراقب پیامک های احتمالی با مشخصات وسیله نثلیه شما (جهت جلب اطمینان) و لینک های پرداخت ارسالی به این بهانه باشید!

 

 

منبع : Codital.ir

مطالعه بیشتر